woensdag 17 maart 2010

Boekenweek

Wat schrijven is niet mijn sterkste punt. Toch maar proberen.

Afgelopen zondag met de trein en het boekenweekgeschenk naar Utrecht geweest voor een ontmoeting met mijn medestudenten. Het was leuk ze weer te zien. Wat er verandert was voor iedereen na het behalen van het diploma. Voor de een veel en voor de ander is het afwachten. Nu er op alle kanten bezuinigd moet worden is het de vraag of er filialen gesloten moeten worden en hoe zit het dan met je baan?

Na het nuttigen van een kopje koffie en een heerlijke lunch bij Grand-cafe Broers zijn we naar de bibliotheek gegaan voor een intervieuw met Joost Zwagerman. De opkomst was goed, zeer goed. Het interview was leuk om te volgen.

De volgende dag kwam Joost Zwagerman in de bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar.

Ik had dit dus dichterbij kunnen redden. Wel leuk om het krantenartikel in de Alkmaarse Courant te lezen dat er veel overeenkomsten waren.

7 opmerkingen:

 1. Joost Zwagerman komt hier uit de buurt. Heb met hem op school gezeten, RSG Noord-Kennemerland.
  Maar je eerste bericht heb je de digitale wereld in geslingerd. Gefeliciteerd. Dat er maar vele zullen volgen. Succes en veel plezier met 23dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De lezing van Joost was erg leuk. Joost komt van oorsprong uit Alkmaar. Zijn ouders zaten allebei in de zaal, op de voorste rij. En we hadden 'hoog' bezoek, een stevige delegatie van CPNB met Henk Kraima de scheidend directeur er bij.
  De avond was zeer geanimeerd. Een goed spreker en een zeer politiek geengageerd mens. Was Joost in Utrecht ook zo op gang?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom Roodborstje, leuk dat je van de partij bent en veel lol met het vliegen van het ene naar het andere ding in de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Roodborstje,

  Het begin staat in ieder geval geschreven.
  Veel plezier met de 23-dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Roodborstje,
  Het schrijven van een verhaal op je blog is lastig, maar er zit geen prijs aan verbonden, dus ... Wij als medebloggers horen graag hoe je van het ene ding naar het ander fladdert.
  Succes,
  Stekelroosje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi Roodborstje!
  Veel succes de komende paar maanden met je ontdekkingstocht op het internet!

  BeantwoordenVerwijderen