dinsdag 23 maart 2010

Op expeditie

Het valt niet mee, alles ontdekken en wat vind ik hier nu weer. Waar heb ik dat ook weer gelezen. Hoe ben ik hier nu weer terecht gekomen. Ja, en voor je het weet ben je zo een uur aan het uitvinden. Het resultaat geeft nog geen bevredigend resultaat. Maar blijven oefenen.

4 opmerkingen:

 1. De expeditie zal nog menig uurtje kosten, heb ik gemerkt, maar ontdekkingen zullen we zeker doen. Maar, Roodborstje, we zijn met elkaar op weg. Dus hulp is er altijd wel. 's Maandags en donderdags kunnen we in ieder geval bij elkaar te rade gaan. Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He roodborstje,

  we worstelen er allemaal mee! En echt... al doende leert men. En als je het eenmaal een beetje in je vingers krijgt ga je het ook nog leuk vinden ook ;-) De vergelijking tussen de reiziger en de trekker komt bij me op. Bij de 23 dingen is het toch vooral de trekker in je die je de ruimte moet geven, en af en toe ook gewoon plannen waar je naar toe wilt reizen....
  veel reisplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Roodborstje,
  Laat je vooral niet ontmoedigen. Roep of schrijf je problemen op ...er is er altijd wel een die je hoort en kan helpen.
  Bij niemand gaat het vanzelf en ik ben b.v blij dat mijn beeldscherm niet terugvloekt ;(
  Stekelroosje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He Roodborstje,
  wacht maar, na 23 dingen snap je niet meer waarom je er een beetje tegenop zag..
  Neem vooral de tijd, rustig aan en laat je niet opjagen. Mocht je een ding niet helemaal begrijpen, sla hem dan even over en pak hem later maar weer op.

  BeantwoordenVerwijderen