woensdag 16 juni 2010

Ding 22

mmmmm dit is even nadenken. De toekomst. De ontwikkelingen gaan verder. Alleen vind ik het erg jammer dat we onze eigen identiteit gaan verliezen.

Een strakke vormgeving van de Bibliotheek, landelijke huisstijl. De website moet digitaal allemaal het zelfde lay-out. Straks al het personeel nog dezelfde bedrijfkleding en voor de klant maakt het niet meer uit of deze de bibliotheek in Friesland of Limburg binnenstapt.
Het is nu al zo dat je in alle grote steden dezelfde winkels (met inhoud) tegenkomt.

Is dit de toekomst van de bibliotheek? De uitdaging om eens een kijkje te nemen in een andere bibliotheek is er dan niet meer.

Waar staan wij? Er moet digitaal nog heel veel geinvesteerd worden. Hier blijft de ontwikkeling snel gaan. Als je denkt dat je het onder controle hebt, is er al weer iets nieuws ontwikkeld. Zorgen dat we digitaal bij blijven.

1 opmerking:

  1. Maar het zou kunnen dat je er als bibliotheek sterker van wordt. Je verovert misschien wel een eigen niet te ontkennen plek in de maatschappij. Niemand kan er meer omheen: de bibliotheek is de 'place to be'! (maar ik kan mij ook goed aansluiten bij jouw zorg..)

    BeantwoordenVerwijderen