woensdag 16 juni 2010

Ding 23

Hoera het laatste ding. De evaluatie.

Ik heb deze 23 dingen niet willen missen. Heel veel geleerd. De igoogle, mijn eigen startpagina. Super vind ik dit. In een oogopslag ben je van alles op de hoogte.

Mijn favoriete Dingen die ik heb leren kennen en zeker ga gebruiken is de Muziek. Last.FM en spotify ga ik zeker verder uitdiepen. Natuurlijk verder met mijn ipod.

Deze cursus heeft mijn er van bewust gemaakt dat de ontwikkelingen snel gaan. Zeker erg leuk om deze bij te houden. Ik hoop dat ik er in de toekomst meer mee ga doen. Meer tijd voor vrijmaken.

Er waren niet veel onverwachte dingen. Veel dingen heb je wel wat van gehoord. Laat vaak dan een ander het werk doen en nu je zelf aan de slag moet is het toch wel super om te doen. Zeker een ervaring rijker. Zo voelt het wel.

Dingen verbeteren? Mijn eerst indruk is, eerst een tijdje ermee spelen. Dan heb je wat overzicht en kan je beter aangeven wat anders zou moeten. Nu weet ik het even niet.

23 dingen was voor mij...... ontdekken dat het erg leuk is. Een digitale ontdekkingsreis met heel veel bezienswaardigheden. Zeker om bepaalde dingen nog een keer te zien, doen en herontdekken. Des te vaker je er een bezoekje aan brengt, maakt niet uit, je ziet elke keer weer nieuwe dingen. Verslavend.

7 opmerkingen:

 1. Hoi Roodborstje,
  GEFELICITEERD, de bent over de finish. Pufff
  Nu lekker van het weekend genieten en straks ons
  'certificaat' ophalen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Roodborstje, wat een indrukwekkende eindspurt. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vaart heb jij gemaakt met je laatste blogs. Goed dat je de tijd er voor genomen hebt. Proficiat, het certificaat komt je toe nadat je allerlei lesmateriaal bekeken hebt, dan het beste eruit gehaald hebt om zo enorm je kennis uit te breiden. Het past bij je. Complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een dikke pluim voor jou! Toch de eindstreep op tijd gehaald, ondanks kermis, feestjes en andere leuke dingen (of lag het aan het weer?)
  Gefeliciteerd, je hebt je certificaat verdiend!
  groetjes classy ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Ria,

  Van Harte Gefeliciteerd met het behalen van je 23 Dingen Certificaat!
  Je had over het algemeen korte duidelijke blogs met een enthousiaste eindspurt, wat ook in je evaluatie tot uiting kwam. Ben benieuwd of je nog blogs gaat schrijven na deze cursus.

  Groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Roodborstje. Een dag na de eindbijeenkomst wil ik je nog even persoonlijk via je blog feliciteren met het behalen van je 23dingencertificaat. En ga toch eens lekker los op een sociaal netwerk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen